Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با مبعث رسول اکرم(ص)، مراسم تحویل اولین سری از پیکاپ های T8 به مشتریان کرمان موتور برگزار شد.

به گزارش عصر ایران، مراسم تحویل  نخستین پیکاپ های T8 تولیدی کرمان موتور به مشتریان این خودروسازی داخلی با حضور مدیرعامل، معاون فروش، مدیران فروش و بازاریابی این شرکت برگزار شد.

این مراسم با توجه به محدودیت های همه گیری بیماری کرونا و در راستای رعایت پروتکل های بهداشتی، به صورت محدود و با دعوت از 5 خریدار پیکاپ T8 در سالن تحویل شرکت کرمان موتور برپا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس این گزارش، محصول پیکاپ T8 با 2 هزار سی.سی حجم موتور دارای حداکثر قدرت 174 اسب بخار است که از یک جعبه دنده شش سرعته دستی با سیستم فرمان هیدرولیکی بهره می برد و استاندارد آلایندگی یورو5 را پاس می کند.


سیستم ترمز این محصول دیسکی برای جلو و عقب، سیستم تعلیق جلو بصورت مستقل از نوع جناقی دوبل با فنر مارپیچ و در عقب نیز غیر مستقل از نوع فنر تخت است. حجم مخزن سوخت آن 76 لیتر می باشد و حداکثر سرعت این پیکاپ 150 کیلومتر بر ساعت است.
محصول T8 دوکابین، دارای 5325 میلی متر طول، 1880 میلی متر عرض، 1830 میلی متر ارتفاع خودرو با فاصله 3090 میلی متر بین دو محور می باشد که 1965 کیلوگرم وزن خالص دارد و وزن بار مجاز این پیکاپ 840 کیلوگرم اعلام شده است.


تجهیزات و امکانات پیکاپ T8 شامل صندلی کمک راننده با تنظیم دستی در 4 جهت، شیشه بالابر برقی Power Window، گرمکن شیشه عقب، تهویه مطبوع دستی، محافظ قسمت بار، رکاب جانبی، چراغ روشنایی در روز، تریم داخلی مشکی، سیستم پخش MP5 با ورودی USB، دارای 6 بلندگو، Bluetooth، عایق درب موتور، جک بادی نگهدارنده درب موتور، کروز کنترل، سیستم ورود بدون کلید، استارت دکمه ای، اتولایت، تنظیم ارتفاع نور چراغ های جلو، چراغ های جلو زنون، چراغ های عقب LED، مه شکن جلو و عقب، آینه های جانبی با تنظیم برقی و دارای گرمکن، فرمان هیدرولیکی با پوشش چرمی، قابلیت تنظیم غربیلک فرمان در دو جهت، کلیدهای کنترل سیستم صوتی روی فرمان، تنظیم کننده نور صفحه کیلومتر، کامپیوتر سفری، صندلی چرمی، و صندلی راننده با تنظیم دستی در 6 جهت است.

بیشتر بخوانید: نگاهی به روند تولید خودروی جدید"KMC T8 " کرمان موتور (+فیلم و مشخصات خودرو) خودروی جدید کرمان موتور از خط تولید بیرون آمد (+عکس و مشخصات) لینک کوتاه: asriran.com/003FZD

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کرمان موتور میلی متر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۸۳۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقص سیستم خودران تسلا دردسرساز شد

رگولاتور‌های ایمنی خودرو در آمریکا اعلام کردند تحقیقاتی را در مورد فراخوان تسلا برای رفع نقص سیستم خودران این شرکت که برای بیش از ۲ میلیون وسیله نقلیه مشکلاتی ایجاد کرده بود و همچنین منجر به وقوع تصادفات شده بود را بررسی می‌کند تا موثر بودن آنها را بسنجد.

اخیرا اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه اعلام کرده با وجود اینکه چند ماه از فراخوان قبلی تسلا می‌گذرد، اما اخیرا گزارش‌هایی مبنی بر تصادف ۲۰ خودرو دریافت کرده که بروزرسانی‌های نرم‌افزار سیستم جدید خودران تسلا روی آنها عمال شده است. تصادفاتی که حداقل یک کشته و مصدومیت را به همراه داشته است.

یک آژانس تحقیقات آمریکایی اعلام کرده که شواهدی پیدا کرده است که برخی نقص‌ها در سیستم خودران منجر به شکاف ایمنی حیاتی می‌شود. اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه این نگرانی را مطرح کرد که نام فناوری خودران تسلا ممکن است به این موضوع منجر شود که رانندگان بیش از حد به اتوماسیون اعتماد کنند.

تحقیقات فراخوان جدید مدل‌های Y، X، S، ۳ و خودرو‌های سایبرتراک در ایالات متحده مجهز به سیستم خودران را پوشش می‌دهد که بین سال‌های مدل ۲۰۱۲ و ۲۰۲۴ تولید شده‌اند. گفتنی است سهام تسلا در بعدازظهر جمعه ۱.۱ درصد کاهش یافت و به ۱۶۸.۲۶ دلار رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • راه اندازی نخستین مرکز موتور آمبولانس شهرستانی در مهاباد
  • بازگشت پرشکوه هاوال با H6
  • تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟
  • نقص سیستم خودران تسلا دردسرساز شد
  • تحویل مشعل المپیک به فرانسه
  • پیکاپ T ۹ برقی، گزینه واردات به ایران
  • (تصاویر) «چری» با طراحی متحول شده در نمایشگاه پکن رونمایی شد
  • پیکاپ T۹ برقی، گزینه واردات به ایران/ عکس
  • موتور ۶ سیلندر بنزینی بومی چه ویژگی دارد؟
  • مخالفت یونان با تامین سیستم‌های دفاع هوایی اوکراین