Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با مبعث رسول اکرم(ص)، مراسم تحویل اولین سری از پیکاپ های T8 به مشتریان کرمان موتور برگزار شد.

به گزارش عصر ایران، مراسم تحویل  نخستین پیکاپ های T8 تولیدی کرمان موتور به مشتریان این خودروسازی داخلی با حضور مدیرعامل، معاون فروش، مدیران فروش و بازاریابی این شرکت برگزار شد.

این مراسم با توجه به محدودیت های همه گیری بیماری کرونا و در راستای رعایت پروتکل های بهداشتی، به صورت محدود و با دعوت از 5 خریدار پیکاپ T8 در سالن تحویل شرکت کرمان موتور برپا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس این گزارش، محصول پیکاپ T8 با 2 هزار سی.سی حجم موتور دارای حداکثر قدرت 174 اسب بخار است که از یک جعبه دنده شش سرعته دستی با سیستم فرمان هیدرولیکی بهره می برد و استاندارد آلایندگی یورو5 را پاس می کند.


سیستم ترمز این محصول دیسکی برای جلو و عقب، سیستم تعلیق جلو بصورت مستقل از نوع جناقی دوبل با فنر مارپیچ و در عقب نیز غیر مستقل از نوع فنر تخت است. حجم مخزن سوخت آن 76 لیتر می باشد و حداکثر سرعت این پیکاپ 150 کیلومتر بر ساعت است.
محصول T8 دوکابین، دارای 5325 میلی متر طول، 1880 میلی متر عرض، 1830 میلی متر ارتفاع خودرو با فاصله 3090 میلی متر بین دو محور می باشد که 1965 کیلوگرم وزن خالص دارد و وزن بار مجاز این پیکاپ 840 کیلوگرم اعلام شده است.


تجهیزات و امکانات پیکاپ T8 شامل صندلی کمک راننده با تنظیم دستی در 4 جهت، شیشه بالابر برقی Power Window، گرمکن شیشه عقب، تهویه مطبوع دستی، محافظ قسمت بار، رکاب جانبی، چراغ روشنایی در روز، تریم داخلی مشکی، سیستم پخش MP5 با ورودی USB، دارای 6 بلندگو، Bluetooth، عایق درب موتور، جک بادی نگهدارنده درب موتور، کروز کنترل، سیستم ورود بدون کلید، استارت دکمه ای، اتولایت، تنظیم ارتفاع نور چراغ های جلو، چراغ های جلو زنون، چراغ های عقب LED، مه شکن جلو و عقب، آینه های جانبی با تنظیم برقی و دارای گرمکن، فرمان هیدرولیکی با پوشش چرمی، قابلیت تنظیم غربیلک فرمان در دو جهت، کلیدهای کنترل سیستم صوتی روی فرمان، تنظیم کننده نور صفحه کیلومتر، کامپیوتر سفری، صندلی چرمی، و صندلی راننده با تنظیم دستی در 6 جهت است.

بیشتر بخوانید: نگاهی به روند تولید خودروی جدید"KMC T8 " کرمان موتور (+فیلم و مشخصات خودرو) خودروی جدید کرمان موتور از خط تولید بیرون آمد (+عکس و مشخصات) لینک کوتاه: asriran.com/003FZD

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کرمان موتور میلی متر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۸۳۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موتور ایرانی برای خودروی ایرانی

به گزارش همشهری آنلاین، تولید موتور خورجینی ۴ لیتری با این حجم بالا که مناسب خودروهای شاسی‌بلند و آفرودی است می‌تواند شرکت‌های خودروسازی داخلی را برای تولید این مدل‌ها بی‌نیاز کند.

محصولی کاملا دانش‌بنیان

تیم سازنده این موتور، متشکل از حدود ۴۰متخصص و عضو هیأت‌علمی دانشگاه‌های برتر ایران و جهان هستند که حضور این افراد نشانه اهمیت بالای تولید چنین قوای محرکه‌ای است. این تیم بیش از ۳سال پیش با طرح‌ریزی یک برنامه عمیق در مسیر اکتساب فناوری‌های یکی از شناخته‌شده‌ترین و پرکاربردترین موتورهای ۶سیلندر گام گذاشتند و در نتیجه موفق شدند این محصول باکیفیت در سطح استاندارد جهانی را منطبق با روزآمدترین طراحی، تولید و مورد آزمایش قرار دهند.

توان تولید انبوه

روح‌الله دهقانی، معاون علمی رئیس‌جمهوری در رونمایی از این دستاورد مهم دانش‌بنیان گفت: «قوای محرکه در حجم بالا با سوخت بنزین، یکی از انواع قوای محرکه است که در بسیاری از خودروها، متناسب با نیاز صنایع راهبردی کشور کاربرد دارد. این یک نیاز کاملا راهبردی است که کشور اهمیت آن را دریافته و شرکت‌های مختلف در مسیر بومی‌سازی و تولید آن گام برداشته‌اند». او افزود: «امروز توانمندی تولید موتور ۶سیلندر بنزینی خورجینی با حجم ۴هزار سی‌سی دارای کاربری‌های متنوع صنعتی، تفریحی و نظامی است، در این مجموعه دانش‌بنیان به اثبات رسید و امیدوارم این جریان قوی که در این شرکت و سایر شرکت‌های دانش‌بنیان به راه‌ افتاده، با قوت ادامه پیدا کند و به‌زودی تولید انبوه و استفاده از این تولیدات را در کاربری‌های خاص خود نظاره‌گر باشیم.»

توانمندسازی خودروسازی بومی

بومی‌سازی محصولاتی مانند موتور ۶سیلندر خورجینی ۴لیتری، ازجمله فناوری‌های راهبردی‌ و کلیدی‌ است که می‌تواند منجر به ساخت دیگر محصولات بومی شود. صنعت خودروسازی کشور نیز با تکیه بر توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان می‌تواند با ارتقای سطح تولیدات خود، زمینه‌ساز تولید و توسعه محصولات ارزشمند دیگری شود. دهقانی با تأکید بر این موضوع گفت: «معاونت علمی به‌عنوان پشتوانه اصلی این شرکت، سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه را برعهده گرفته است.»

بیشتر بخوانید:

خودروهای برقی این شرکت گوشی ساز با قیمت قبل به‌روزرسانی شد توجه به نیاز کشور

کلید پروژه ساخت موتور ۶سیلندری با توجه به نیاز کشور از سوی پژوهشکده فناوری‌های راهبردی شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف زده شد. طبق تخمین این شرکت دانش بنیان، نیاز بخش دفاعی کشور به این قوای محرکه حدود ۱۰هزار خودرو تخمین زده شده است و با درنظر گرفتن نیاز سایر حوزه‌ها این ظرفیت به ۳۰هزار عدد نیز می‌رسد. برای پیشبرد این پروژه از حدود ۱۳۰موتور بنزینی الگوبرداری شد و دستاورد ۱۳سازنده نامی موتور در سطح جهانی مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت و درنهایت موتور مبنای ۴هزار سی‌سی ۶سیلندر، انتخاب و پس از چند سال تلاش، نخستین نمونه از این موتور ساخته شد.

کد خبر 847304 برچسب‌ها روح‌الله دهقانی فیروزآبادی تکنولوژی (فناوری) دانش بنیان خودرو - ایرانی

دیگر خبرها

  • راه اندازی نخستین مرکز موتور آمبولانس شهرستانی در مهاباد
  • بازگشت پرشکوه هاوال با H6
  • خودروی ایسوزو D-MAX مدل 2024 چه مشخصاتی دارد؟
  • تحویل مشعل المپیک به فرانسه
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی
  • پیکاپ T ۹ برقی، گزینه واردات به ایران
  • (تصاویر) «چری» با طراحی متحول شده در نمایشگاه پکن رونمایی شد
  • پیکاپ T۹ برقی، گزینه واردات به ایران/ عکس
  • ۱۰ ماشین آلمانی برتر تاریخ که شاهکار‌های مهندسی عرصه خودروسازی به شمار می‌آیند
  • مخالفت یونان با تامین سیستم‌های دفاع هوایی اوکراین